Galerie foto

Organizator de evenimente cu o experienta vasta in domeniu. MC Geo se afirma pe piata evenimentelor din Targoviste inca din vremea cand facea pereche cu Daniela Gyorfi, acesta aparand si in melodia India.

Dj/ Mc Geo, fondatorul și managerul trupei cochetează cu muzica de la vârsta de 16 ani, mixând in numeroase cluburi, printre care:CLUB COCKTAIL GAESTI,DISCO 2000 TARGOVISTE,CLUB ROSA TARGOVISTE,DISCO RING COSTINESTI etc. Urmeaza cursurile Colegiului Tehnic Grivita , dupa care Management la Faculatea Valahia din Târgoviște. Datorită spontaneității și dezinvolturii caracteristice se face remarcat și colaborează cu numeroși artiști din domeniul muzical, mixând in toate colțurile României dar și in Europa. După 7 ani de cutreierat tara și Europa se decidă sa pună bazele proiectului, Trupa SOUL din dorința de a-și petrece cât mai mult timp alături de familie și cei doi copii.

Galerie video

Avand la activ numeroase evenimente reusite MC Geo este partenerul ideal pentru evenimentul dumneavoastra. Fie ca este vorba de nunta, botez sau aniversare MC Geo va ajuta cu tot spectrul de servicii din sfera organizarii de evenimente.